Αισθητικές Επιλογές

Αόρατη Ορθοδοντική

Η αόρατη ορθοδοντική ενδείκνυται για κάποιες δυσαρμονίες οδοντικής φύσεως.

Η αόρατη ορθοδοντική περιλαμβάνει μια σειρά διαδοχικών ναρθήκων που πρέπει να είναι στο στόμα σχεδόν όλη την ώρα εκτός φαγητού και βουρτσίσματος.

aorati orthodontiki tzamalas

invisalign tzamalas

 

Πλεονέκτημα της τεχνικής αυτής είναι ότι δε δυσκολεύει τη στοματική υγιεινή και μπορεί ο νάρθηκας να αφαιρεθεί εάν χρειάζεται.

Χρησιμοποιούνται ανά περίσταση η τεχνική Invisalign και η τεχνική CA Clear Aligner. H αξιοπιστία των μεθόδων αόρατης ορθοδοντικής αποδεικνύεται απο την πολυετή εφαρμογή τους στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Τζαμάλας, ως Επίσημος Επιστημονικός Συνεργάτης των μεθόδων Invisalign και CA Clear Aligner, παρέχει αυτές τις μέθοδους χρησιμοποιώντας τους ειδικούς διαφανείς νάρθηκες για να ισιώσουν τα δόντια σας, διορθώνοντας ταυτόχρονα και άλλα προβλήματα σύγκλεισης, σύμφωνα με το προτεινόμενο σχέδιο θεραπείας.

Ο ασθενής μπορεί να αφαιρέσει τους νάρθηκες αυτούς για να φάει ή / και να βουρτσίσει τα δόντια του, ενώ δεν φαίνονται και δε δημιουργούν πρόβλημα στην κοινωνική του ζωή.

Που βρισκόμαστε

  • Κλεοπάτρα - Ξένια Κυπαρισσίδου, Βριλήσσια
    "Αποφάσισα σε μεγάλη ηλικία (στα 41 μου) να κάνω ορθοδοντική μόλις συνειδητοποίησα πως αποφεύγω να κοιτάξω στο καθρέφτη τα δόντια μου. Δύσκολη περίπτωση καθώς πέρα από το ότι τα δόντια μου ήταν πολύ συνωστισμένα και περιοδοντικά, ήμουν και από τους ασθενείς που τρέμουν κυριολεκτικά την οποιαδήποτε επίσκεψη στον ορθοδοντικό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη κουβέντα του γιατρού στο τηλέφωνο: "Το παν είναι να περάσεις την πόρτα του ιατρείου". Έτσι και έγινε, με το που πέρασα την πόρτα όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ ευχάριστα. Σε ένα χρόνο θα έχεις ίσια δόντια μου είπε ο γιατρός, χωρίς εξαγωγές δοντιών. Και πράγματι σε ένα χρόνο ακριβώς το χαμόγελό μου είχε μεταμορφωθεί κυριολεκτικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας ο γιατρός ήταν κυριολεκτικά ανά πάσα στιγμή διαθέσιμος για οποιαδήποτε απορία ή τυχόν διόρθωση μπορούσε να προκύψει και όλα αυτά σε ένα υπερσύγχρονο πεντακάθαρο ιατρείο. Κώστα το ευχαριστώ είναι λίγο!!!!"  
  • Βασίλης Θεοδώρου, 13 ετών, Μεταμόρφωση Αττικής
    "Νιώθω υπέροχα με το καινούριο χαμόγελό μου. Είχα κενά στα δόντια και ο τρόπος που έκλεινα τις γνάθους μου δεν ήταν σωστός. Ξεκινήσαμε με ένα κινητό μασελάκι και έπειτα με διάφανα σιδεράκια. Η θεραπεία ήταν πιο σύντομη από ότι περίμενα. Όλοι στο Athens Orthodontics ήταν φιλικοί και ο κος Τζαμάλας ήταν πάντα εκεί για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία μου. Έχω ήδη προτείνει το ιατρείο σε συγγενείς και φίλους μου. Σας ευχαριστώ όλους στο Athens Orthodontics για το υπέροχο χαμόγελό μου."
  • Χριστίνα Κασιμάτη, 31 ετών, Βρiλήσσια
    "Πριν επισκεφτώ τον ορθοδοντικό ,ήμουν διστακτική στην ιδέα να βάλω σιδεράκια λόγω ηλικίας και κυρίως για αισθητικούς λόγους. Μόλις όμως τονεπισκέφτηκα και συζητήσαμε,με κέρδισε αμέσως αφενός ως άψογος επαγγελματίας,αφαιτέρου ως εξαιρετικός ανθρωπος. Τελικά πήρα την σωστή απόφαση, καθώς η διαδικασία ήταν ανώδυνη καθ'όλη την διάρκεια της θεραπείας και ο χρόνος πέρασε γρήγορα, έχοντας στο τέλος μια τέλεια και υγιή οδοντοστοιχία. Τον ευχαριστώ θερμά που μου χάρισε ενα τέλειο χαμόγελο."